UVJETI PRODAJE: 

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. U slučaju da prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavatelj će pismeno ili usmeno obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku.

Povrati

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača.

 

Isključenje prava na raskid ugovora

Na temelju Zakona o zaštiti potrošača članak 46. i 48., kupac nema pravo na raskid ugovora, ako je riječ o ugovoru:

– o pružanju usluge i ako je pružanje usluge, uz izričit pristanak kupca, započelo prije isteka roka o prodaji proizvoda, u kojem je potrošač imao pravo tražiti raskid ugovora (nemogućnost otkazivanja robe koja je u procesu dostave)

– o prodaji proizvoda ili obavljanju usluga čija je cijena ovisna o fluktuacijama na financijskom tržištu

– o prodaji proizvoda izrađenog na temelju specifikacije od strane kupca, proizvoda izrađenog isključivo za kupca ili proizvoda koji zbog svoje naravi ne može biti vraćen ili je podložan brzom propadanju

– o prodaji novina, periodičnih publikacija i magazina

 

Nemogućnost isporuke od strane prodavatelja

U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavatelja zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihama ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavatelj će pismeno ili usmeno obavijestiti kupca, koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu, prodavatelj će kupcu vratiti uplaćeni novac što je prije moguće, a najkasnije u roku 30 dana.

 

Primjedbe i prigovori

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 8. st. 2. (NN., br.79/07., 125/07-isp., 79/09. i 89/09. -isp.), kupac može svoje primjedbe, prigovore i pohvale poslati na e-mail: alen909999@gmail.com 

Na sve primjedbe i prigovore Ribolovni Pribor d.o.o. odgovorit će u roku od maksimalno 15 dana.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Ribolovni pribor d.o.o. cijeni i poštuje privatnost svojih kupaca, iz tog razloga obvezujemo se da će podaci uneseni u naplati ostati privatni i neće se koristiti u marketinške svrhe. Obvezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ribolovni pribor d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Obvezujemo se da ćemo u eventualnom slučaju promjene korištenja privatnih podataka u marketinške svrhe, objaviti promjenu i dati mogućnost kupcima da odluče žele li ili ne sudjelovati u marketinškim aktivnostima te im dati mogućnost isključenja.